Рестораны Харькова

+38 (057) 717-42-00
    
+38 (057) 717-42-00
Разделы
 Рестораны
 Кафе
 Клубы
 Пиццерии
 Кейтеринг
 Все для ресторанов
 Отели, гостиницы
 Доска объявлений
Заказ столика
Заказ банкета
 Рецепты
 Поздравления
 Тосты
 Юмор
Свяжитесь с нами
Карта сайта
Реклама на сайте
О проекте

Туроператор "Extreme-comfort"

Новости
19.10.2017 Шоколадный цветочный горшок! Осенний десерт от ресторана Albatross (Albatross)

Думаете, это цветочный горшок? А вот и нет! Это новый оригинальный десерт от Супериор-кондитеров! Рабочее название «Грядка». Был ещё вариант «Сырёжино пирожено» :)

Горшок – съедобный, шоколадный. ...


13.10.2017 На Херсонщине за русский язык оштрафовали восемь ресторанов

Жалобы подал один и тот же человек.

В Херсонской области оштрафовали восемь ресторанов за нарушения требований украинского закона "О языках", сообщает на сайте Госпотребслужбы.

Отмечается, что жалобы на ...


01.06.2017 Любой полет вашей кондитерской фантазии с нами будет воплощён!

Ресторан «ALIBI» по праву славится как заведение с одной из лучших гастрономических кухонь в городе! Однако есть ещё одна гордость ресторана – это эксклюзивные торты ручной работы. Поскольку наши сладкие ...


Новости

17.05.2017
Великі перспективи малих виноробів: де українським виноробам шукати грошей для розвитку галузі Просмотров: 1718

Пошук коштів на розвиток виноградників, виробництво авторського продукту, упаковку, реалізацію — лише частина тих питань, відповіді на які шукатимуть українські та закордонні винороби в рамках проведення Другої Всеукраїнської науково-практичної конференції «Успішне виноградарство та виноробство-2017», що пройде 24 лютого в Одесі.

На початку грудня 2016 року спільноту вітчизняних виноробів шокувала новина про те, що в Одеській області невідомі безжалісно знищили частину виноградників відомого французького винороба Кристофа Лакарена. Мешканці села Шабо, а відтак і власники частини земель, які орендував винороб для вирощування винограду, заявили, що земля, яку вони здали в оренду, раптово стала їм потрібною. Тому без попереджень та всупереч існуючим домовленостям 40 кущів винограду були безжалісно знищені технікою.

«Ті, хто викорчував мій виноград, — справжні варвари. Це серйозна проблема, що виноградарі сьогодні нічим не захищені, — каже винороб Кристоф Лакарен. — Як можна бути впевненим, що ти зможеш вести свій бізнес завтра і післязавтра, якщо суди і вся держава побудовані на корупції? На мою думку, декомунізація повинна починатися не зі знесення пам’ятників, а з захисту людей, представників малого та середнього бізнесу, від свавілля. Європа не буде інвестувати в Україну, поки тут все направлено на знищення бізнесу, а не на його підтримку».

Мораторій на землю – напевне, одне з найболючіших питань для малих та середніх виноробів, що часто залишаються залежними від власників паїв, які в будь-який момент можуть повернути у свою власність орендовані гектари.

Скасування спецрежиму ПДВ — ще один бар’єр для розвитку виноградарства та виноробства в Україні. Вітчизняні винороби стверджують, що скасування спецрежиму лише збільшило собівартість виноградників та викликало здорожчання готової продукції.

Брак коштів, бюрократичні бар’єри для отримання необхідних ліцензій для законної роботи – лише частина великого списку проблем українського винороба. І поки працівники галузі думають над тим як справитись з вже існуючими проблемами, – влада й надалі підливає масла в вогонь, тим самим змушуючи українських виноробів закривати свій бізнес або займатись виробництвом вина підпільно. В результаті – малі та середні підприємства в Україні закриваються.

Приймати рішення потрібно негайно, і для того, аби сформувати чіткий список вимог та пропозицій до влади, в рамках проведення ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Успішне виноградарство та виноробство-2017» відбудеться Дискусійна трибуна. Організатори заходу наголошують, що проведення Дискусійної трибуни – це унікальна можливість висловити свої вимоги владним структурам і озвучити проблеми, які не дають виноробам успішно розвивати свій бізнес. Модератором дискусії стане генеральний директор корпорації «Укрвинпром» Володимир Кучеренко.

У дискусійній трибуні візьмуть участь представники міністерств аграрної політики і продовольства та Мінекономіки України, місцевих органів влади, власники, керівники і головні спеціалісти виноградарських і виноробних підприємств, керівники галузевих громадських організацій, представники банківських і страхових структур. Серед них — голова Асоціації виноградарів-аматорів Одеської області Олег Ярмоленко, президент Всеукраїнської асоціації виробників продукції виноградарства і садівництва, власник першої в Україні органічної виноробні Валерій Петров, президент Гільдії медоварів України Василь Барабаш, президент Клубу розсадництва України Олександр Приходько, голова громадської організації «Українські виноградарі і винороби» Ігор Колосінський, директор Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова» В’ячеслав Власов.

Кожен день до числа учасників конференції приєднуються нові компанії і винороби-аматори. Свою участь вже підтвердили Болградський винзавод, компанії «Білозерський», «Таврія», «Діоніс», «Шато Грона», приватний розплідник винограду в Одеській області, ТМ «Інкерман», виноробня «Курінь», відомі винороби Кристоф Лакарен, Володимир Кобзар, Мар’ян Шевченко, компанії «Винтрест», «Радсад», «Карпати», «Нива», «Бахус», «Одесавинпром», ТОВ «Виноградна долина», «Бостардо», ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова», Валерій і Світлана Петрови — виробники органічних вин з Одеської області, ТОВ «Виноградна долина» та ін.

Про свою участь у заходах конференції вже заявили компанії Willmes (Німеччина), Vivai Cooperativi Rauscedo (Італія), Lallemand (Канада), INDUSTRIE FRACCHIOLLA S.P.A. (Італія), Bucher Vaslin (Франція), ТОВ «ГФК ГРУП» (м. Дніпро), HOBRA — Školník (Чехія), Wine Expo Poland (Польща), «Агростар», «Донау Лаб», «А-Профі», Вiomaster, «СМС», група компаній FLEXOGROUP, «Іприс-Профіль», «Імперія-Агро», «Петруцалек», United Filters, Concept Glass, «Каста Виноробів», «Еногруп», Venta Lab, ДП «Проектно-технологічне бюро», «Пак Трейд», Столбікоff, «ВЕСТТ АС» (Україна), «Інтер-Трейд», «Агробіотех».

Також в програмі конференції заплановано проведення круглого столу з питань інтелектуальної власності, організованого Генеральним Юридичним партнером конференції патентно-правової компанією «Пахаренко і партнери», на актуальну для всіх виноробів тему «ТМ «Wines of Ukraine: народження бренду».

Програма конференції «Успішне виноградарство і виноробство» дуже насичена і в холі готелю «Чорне море. Парк Шевченка», де компанії презентуватимуть свою продукцію, обладнання, технології, вільних місць уже не залишилося. Компаніям, які хочуть взяти участь у конференції, варто поспішити з реєстрацією.

Конференція відбудеться в готелі «Чорне море. Парк Шевченка», м. Одесса, ул. Маразлієвська, 20, Парк Шевченка.

Генеральний Діловий партнер конференції – Корпорація «Укрвинпром».

Генеральний Технологічний партнер – компанія «Сингента».

Головний Технологічний партнер по фільтрації – компанія  HOBRA – Školník (Чехія). Офіційний представник в Україні ТОВ “ГФК ГРУП”

Головний винний партнер — компанія «Шабо»

Генеральний юридичний партнер — патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери»

Генеральний телевізійний партнер – Перший Діловий канал

Регіональний Телевізійний партнер – телеканал ГЛАС

Офіційний партнер конференц-проекту — мережа готелів «Чорне море»

Спеціальний зарубіжний партнер — Національний офіс винограду і вина Молдови, який презентує виставку молдавських автохтонних вин від малих і середніх виноробів Молдови.

Науковий патронат конференції здійснює Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім.В.Є.Таїрова» та Науковий центр «Український інститут вина».

Технологічні партнери – компанії Willmes (Німеччина), Vivai Cooperativi Rauscedo (Італія), «Донау Лаб», «А-Профі», «Вiomaster», «Lallemand», «Агростар», «ГФК-Груп» (Україна), «СМС», група компаній «FLEXOGROUP», «Іпріс-Профіль», «Імперія-Агро», «Петруцалек», «United Filters», «Concept Glass», «Каста Виноделов», «Еногруп», «Wine Expo Poland», ДП «Проектно-технологічне бюро», «Пак Трейд», «Bucher Vaslin», «INDUSTRIE FRACCHIOLLA S.P.A. «, «Груша», «Venta Lab», «Столбикоff», «Вестт Ас», «Інтер Трейд», «Виноград-Одесса», «Агробіотех».

Генеральний інформаційний партнер: міжнародний спеціалізований журнал «Напої. Технології та Інновації».

Медіа-партнери — Агробізнес сьогодні, Інфоіндустрія, WineofUkraine, Ласун, Ukrnews24, Пищепром Украины, Агроперспектива.

Голова оргкомітету — Катерина Конєва, співзасновник проекту «Технології та Інновації» (журнали «Напої. Технології та Інновації», «Садівництво і виноградарство. Технології та Інновації», «Ягідник», «Горішник», «Пиво. Технології та Інновації»), співорганізатор міжнародних і всеукраїнських заходів «Успішне виноградарство — 2016», «Всеукраїнський Форум пивоварів і рестораторів», Всеукраїнська конференція садівничої та переробної галузей «Від землі — до готового продукту»).

Координатор проекту — Анна Панкратенкова, +38 (097) 75 925 83, +38 (095) 60 70 904.


Другие новости...

Караоке-ресторан "QG"
Караоке-ресторан "QG"



Рассылка
E-Mail